webbyrå banner

Hemsida företag

Vi tar hand om ditt företags hemsida du fokuserar på dina företagstjänster and produkter

En webbplats är viktig för att ett företag ska kunna växa och kommunicera med kunder. En bra webbplats hjälper ditt företag att växa och få nya kunder, befintliga kunder kan komma i kontakt.

Stockholm hemsida företag

Vi hjälpa till med ditt företags hemsida

Fyll i formuläret med dina uppgifter och beskriv vad vill du ha hjälp med, återkopplar vi till dig inom kort. Vårt kontor finns i Stockholm men vi erbjuda tjänster i hela Sverige.

Kontakta oss gärna för en ny företag hemsida, uppdateringar av befintlig hemsida eller om du behöver regelbunden support för din webbplats.

Adress: Birger jarlsgatan 127, 113 56 Stockholm

Telefon: 0708-902111

E-post: info@scoodia.se

  Hur skapar vi en hemsida för ditt företag?

  Scoodia webbbyrå hjälper dig att skapa en webbplats som presenterar ditt företag, tjänster eller produkter. Vi förstår affärsprocesser och sedan företagets hemsida. Priserna för en professionell webbplats börjar från 4900 Kr.

  Här är en presentation av Scoodias processen för att utveckla en ny webbplats

  Stockholm hemsida företag

  Undersökning

  Första delen av processen är att undersöka och hitta en bästa lösning som passar verksamheten. Bestäm vilken information och funktionalitet ditt företags hemsida behoves. Vi hjälper dig att hitta en relevant domännamn (hemsida adress) och webhotell.

  Hemsida design

  Nästa steg är skapa design för webbplats. Vår design är:

  • – Unik och nya design
  • – En design som passar ditt företag
  • – Använd specialdesignade bilder, ikoner och relevanta bilder

  Hemsida utveckling

  Scoodia webbyrå använder de flesta moderna verktyg och tekniker för att utveckla din webbplats. Våra kunder får billiga priser och mycket optimerade webbplatser. Vi ser till att hemsidorna ser bra ut och hjälper även ett företag att få fler kunder med hemsidan.

  Sökmotoroptimering och Kundvägsutforskning

  Vikten av SEO för företag hemsida

  När en webbplats är klar är det viktigt att göra sökmotoroptimering. Det hjälper till att leda fler kunder till din webbplats och därmed fler affärer. Vår byrå gör teknisk SEO på plats för våra kunder och det hjälper till att öka försäljningen

  Förstå dina kunder

  Ett företag kan se vilken typ av kunder som besöker webbplatsen och förstå dina kunder med hjälp av Google Analytics. Vi sätter upp analyser för webbplatsen och ger grundläggande träning för att använda analyssystemet.

  Kola videon för att förstå hur fungerar Analytics system.

  WooCommerce utveckling för företag e-handel

  Vi erbjuder WooCommerce-utveckling för webbbutiker och e-handel. Vi erbjuder Kontakta Scoodia webbyrå gärna för en ny webbutik med WooCommerce, kurs försäljning hemsidor, medlemskap med Woocommerce, underhåll produkter och alla e-handel lösningar.